• Kroçiere në Selanik, Athinë, Mykonos, Santorini, Kretë, Milos dhe Kushadasi, All Inclusive. - Në Grup, 8 Ditë €499, Nisje më 10 Mars, nga Selanik.

Cmimi Euro
499
Kroçiere në Selanik, Athinë, Mykonos, Santorini, Kretë, Milos dhe Kushadasi, All Inclusive.
- Në Grup, 8 Ditë €499, Nisje më 10 Mars, nga Selanik.
Ndalesa në: Kusadasi, Kretë, Santorini, Mikonos, Milos, Athinë.
Në pagesë përfshihen:
- Akomodim në Kroçieren Celestyal për 8 ditë Lundrim, 7 net fjetje.
- Mëngjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
- Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike gjatë Vakteve.
- Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
- Zbritje €75 në vlerën totale të Ekskursioneve dhe Vizitave të zgjedhura.
- Taksat Portuale.
- Bakshishet.
- Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
- Shoqërues shqiptar.


Cel. : 355696153704
 


Contact WhatsApp
Back
Top