KOSHA PLASTIK ME DENSITET TE LARTE!
- Lushnje
Kosha Plastikë me Densitet të Lartë (HDPE).
Efikasitet, Higjienë dhe Qëndrueshmëri maksimale!
PIK INDUSTRY sh.p.k. prezanton gamën profesionale të koshave plastikë të densitetit të lartë (HDPE), të projektuar për performancë të lartë në kushte intensive pune dhe standarde maksimale higjiene.
Të prodhuar sipas normativës europiane, këta kosha përfaqësojnë zgjidhjen më të avancuar për magazinim dhe transport, në sektorë si agrobiznes, bujqësi, industri, logjistikë dhe distribuim.
Karakteristika Teknike dhe Avantazhe Kryesore
Kontakto tani për ofertën më të mirë!
PIK INDUSTRY sh.p.k.
Rruga Lu-Br km.1, 9002 Lushnje.
Tel: +355 67 204 1144
Email: office@pikindustry.eu
Cel. : +355672041144
Efikasitet, Higjienë dhe Qëndrueshmëri maksimale!
PIK INDUSTRY sh.p.k. prezanton gamën profesionale të koshave plastikë të densitetit të lartë (HDPE), të projektuar për performancë të lartë në kushte intensive pune dhe standarde maksimale higjiene.
Të prodhuar sipas normativës europiane, këta kosha përfaqësojnë zgjidhjen më të avancuar për magazinim dhe transport, në sektorë si agrobiznes, bujqësi, industri, logjistikë dhe distribuim.
Karakteristika Teknike dhe Avantazhe Kryesore
- Material premium HDPE – garanton forcë strukturore të lartë, qëndrueshmëri mekanike dhe jetëgjatësi.
- Rezistentë ndaj lagështirës, aromave dhe substancave kimike, duke ruajtur integritetin dhe pastërtinë e produkteve.
- Mbivendosje e sigurtë dhe paletizim i lehtë, për optimizim hapësire dhe transport të qëndrueshëm logjistik.
- Rezistentë ndaj rrezatimit UV, kushteve atmosferike dhe agjentëve gërryes.
- Të përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
- 100% të riciklueshëm dhe miqësorë me mjedisin sipas direktivës europiane për mbrojtjen e mjedisit dhe standardet CE.
- Kapacitete deri në 500 kg (650 litra)
- Ngjyra & përmasa të ndryshme.
- Prodhime Europiane në përputhje me standardet e ciësisë dhe sigurisë ushqimore.
- Përvojë mbi 10 vite në zgjidhjet profesionale për paketim dhe logjistikë.
- Shërbim i dedikuar teknik dhe komercial, me mbështetje pas-shitjes.
- Cmime konkurruese, me kualitet të garantuar europian.
PIK INDUSTRY sh.p.k.
Rruga Lu-Br km.1, 9002 Lushnje.
Tel: +355 67 204 1144
Email: office@pikindustry.eu
Cel. : +355672041144
Contact WhatsApp