• Kordinatore Zyre .

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Marketing
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkojme Kordinatore Zyre ... BAZ1

Detyrat
1. Komunikimi me klientet e interesuar per blerje dhe shtepi me qera
2. Koordinimi i takimeve mes agjenteve
3. Mirembajtja e listimeve online: websidet e agjensise, portalet, si dhe rrjetet sociale
4. Follow up i klienteve te vjeter dhe te rinj

Aplikantet e interesuar duhet te kene:
1. Njohje te mira te Anglishtes
2. Aftesi shume te mira komunikimi
3. Njohuri te mira kompjuterike
4. Perfunduar studimet e larta
5. Pervoje ne pune te ngjashme real estate
6. Mosha e kerkuar 23-27 vjec

Sistem shperblimi qe bazohet ne pagesen fikse mujore dhe perqindje
Te interesuarit duhet te dergojne CV ne whatsapin e numrit te vene ne dispozicion...

Cel. : 0699523604
 


WhatsApp
Back
Top