Korce, shitet Vile 2 Katshe Kati 0, 443 m² 314.602 € (Bulevardi Rilindasit)
- Korce
- Location Rruga + Nr.
- Bulevardi Rilindasit
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 443 m²
- Nr dhoma
- 4+1
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 314602 €
Ofrohet për shitje vilë në Korçë, pjesë e rezidencës Belvedere Residence, një zonë elitare dhe shumë e qetë pranë Mali i Thatë.
Kjo vilë është ideale për banim familjar ose investim turistik, duke ofruar ajër të pastër, qetësi dhe pamje panoramike.
Organizimi i vilës:
Përfshihet gjithashtu:
Vila ofron hapësira të bollshme dhe fleksibilitet në organizim, duke e bërë të përshtatshme për një jetesë komode ose për përdorim si shtëpi pushimi.
Çmimi:
Rezidenca Belvedere Residence njihet për standardet e mira të ndërtimit dhe ambientin e gjelbëruar, ndërsa zona e Mali i Thatë është një nga më të preferuarat për qetësi dhe relaks.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, na kontaktoni!
Cel. : 0692094878
Kjo vilë është ideale për banim familjar ose investim turistik, duke ofruar ajër të pastër, qetësi dhe pamje panoramike.
Organizimi i vilës:
- Kati përdhe: 55.12 m²
- Kati i parë: 56.17 m²
- Kati nëntokë: 28.7 m²
- Nënçati: 56.17 m²
- Ballkon: 4 m²
- Shkallë të jashtme: 15.45 m²
- Shesh pushimi: 4.88 m²
Përfshihet gjithashtu:
- Parcelë toke: 227.96 m²
Vila ofron hapësira të bollshme dhe fleksibilitet në organizim, duke e bërë të përshtatshme për një jetesë komode ose për përdorim si shtëpi pushimi.
Çmimi:
- Vilë: 1322.66 €/m²
- Tokë: 100 €/m²
- Vlera totale (vilë + parcelë): 314,602 €
Rezidenca Belvedere Residence njihet për standardet e mira të ndërtimit dhe ambientin e gjelbëruar, ndërsa zona e Mali i Thatë është një nga më të preferuarat për qetësi dhe relaks.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, na kontaktoni!
Cel. : 0692094878
Location information