Korce, ofroj vend pune Ekonomist/e Magazine (Korce)
- Korce
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Administrate | Nenpunes
- Ekonomist-Financier/e
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Alumil Albania LLC, me seli në Autostradën Tiranë-Durrës, km i 7-të, operon në Shqipëri që nga viti 2004 dhe është një nga kompanitë më të mëdha për prodhimin dhe tregtimin me shumicë dhe pakicë të produkteve të aluminit në tregun shqiptar.
Alumil Albania LLC është pjesë e ALUMIL S.A., me seli në Selanik-Greqi, e cila është grupi më i madh privat për nxjerrjen e aluminit në Evropën Juglindore, për sa i përket kapacitetit të prodhimit për sisteme të plota të profileve të aluminit.
Për nevojat e saj, kompania kërkon të punësojë një punonjës të kualifikuar në pozicionin e mëposhtëm:
Objektivi i Pozicionit:
Kryen të gjitha detyrat që kërkojnë përdorimin e ERP-së (shitje, financë, blerje, magazinë). Informon klientët për statusin e porosive, balancat dhe pagesat.
Ju lutemi vini re se vetëm aplikantët që plotësojnë kriteret e përmendura më sipër do të kontaktohen.
Cel. : +355688021790
Alumil Albania LLC është pjesë e ALUMIL S.A., me seli në Selanik-Greqi, e cila është grupi më i madh privat për nxjerrjen e aluminit në Evropën Juglindore, për sa i përket kapacitetit të prodhimit për sisteme të plota të profileve të aluminit.
Për nevojat e saj, kompania kërkon të punësojë një punonjës të kualifikuar në pozicionin e mëposhtëm:
Ekonomist/e Magazine në Korçë
Objektivi i Pozicionit:
Kryen të gjitha detyrat që kërkojnë përdorimin e ERP-së (shitje, financë, blerje, magazinë). Informon klientët për statusin e porosive, balancat dhe pagesat.
Detyrat Kryesore:
- Arkëtar
- Ndjekja e porosive të klientëve
- Përgjigjet ndaj pyetjeve të klientëve për statusin e porosive
- Regjistron porositë e klientëve në ERP dhe dërgon konfirmimet përkatëse
- Lëshon fatura transporti, fatura dhe proforma
- Kontrollon vlefshmërinë e çmimeve në fatura dhe proforma
- Regjistron arkëtimet/pagesat nga klientët në ERP
- Përputh pagesat me faturat përkatëse
- Regjistron shpenzimet e magazinës në ERP
- Regjistron arkëtimet dhe faturat nga furnitorët në ERP
- Aktivizon kodet e artikujve në ERP
- Monitoron balancat e klientëve dhe kontakton për pagesa
- Mirëmban arkivën për dokumentet e kërkuara
- Mban listën e përditshme të pranisë së punonjësve dhe informon departamentin e pagave
- Merr pjesë në inventarizimin vjetor të magazinës
Kërkesat:
- Eksperiencë e kërkuar 1-2 vite në një pozicion të ngjashëm (përdorimi i ERP-së për magazina, shitje, financë)
- Eksperiencë e dëshiruar si arkëtar
- Diplomë Bachelor, preferohet në administratë
- Njohuri të mira të gjuhës angleze
- Njohuri të kërkuara të MS Office, Internetit dhe Outlook
- Aftësi sociale dhe të ndërtojë marrëdhënie ndërpersonale me furnitorët dhe kolegët
- Aftësi për të komunikuar dhe menduar në mënyrë analitike
- Aftësi për të punuar nën presion
Ju lutemi vini re se vetëm aplikantët që plotësojnë kriteret e përmendura më sipër do të kontaktohen.
Cel. : +355688021790
Apply WhatsApp