• Korce, kerkoje pune telework English

Jam e interesuar per pune nga shtepia per mjetin e punes ta japi kompania gjithashtu jam dhe njohese e gjuhes angleze B2 italiane A2
Anxhelalako40@gmail.com nese doni punonjese
 


Contact
Back
Top