• Kompania AGO DISTRIBUTION kerkon Agjent Shitje ELBASAN 0672052742

Elbasan
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Eksperienca
Kompania AGO DISTRIBUTION kerkon Agjent Shitje ELBASAN 0672052742

Te jete i komunikueshem dhe me aftesi shitjeje te mira.
Te jete korrekt ne punen e tij.
Te jete i afte te punoje ne grup

Detyrat
Do te kete zonen e tij me marketet qe do te mbuloje per vizite dhe marrje porosie.
Zonen do e mbuloje me vizita me mjetin e punes.
Do te dergoje porosite per furnizime me ane te palmerit.

Paga dhe kushtet punes shume te mira .

Te interesuarit te dergojne cv : erionago1@outlook.com
Cel. : 0672052742
 


Apply WhatsApp
Back
Top