• Klinike Dentare Zahnärztin Stela Xhelili kerkon Specialist Marketingu - remote

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. remote | smartworking nga shtepia
Fusha | Profili i punes
 1. IT | TIK | Informatike Ekonomike
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
zahnarztpraxis-stela-xhelili-cover.jpg


Klinike Dentare Zahnärztin Stela Xhelili kerkon te punesoje per te mirembajtuar dhe optimuar websiten e saj nje Specialist Marketingu SEO
Detyrat

 • Te editoje fotot dhe materialet nepermjet programeve Adobe Photoshop / Canva
 • Te mirembaje faqen e webit cdo dite duke publikuar fotot e edituara
 • Te rindertoje pjese te ndryshme te faqes se webit, duke u pershtatur me teknologjite e fundit
 • Te optimoje faqen e Webit ne menyre qe te rankohet sa me lart ne google, SEO
Kualifikimet
 • Te kete perfunduar studimet per Informatike / Teknologji Informacioni / Informatike - Ekonomike / etj.
 • Te kete eksperience pune ne kete profesion minimumi 1 vit
 • Te kete njohuri rreth WIX / Wordpress, Html, Css, Javascript, SEO , Programeve Adobe dhe Canva
Ofrojme:
 • Pagese e diskutueshme
 • Orare fleksibel, dhe puna do te kryhet remote nga shtepia
Te interesuarit te dergojne Cv ne email: Job@zahnarzt-karli1.de
ose ne:
Whatsapp
 


Apply WhatsApp
Back
Top