• Kerkojme RETENTION dhe OPERATOR ne gjuhen ITALIANE dhe FRENGE !!

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Call Center Operator/e
  2. Call FOREX APERTURA | RETENTION
Gjuha
  1. italisht
Eksperienca
Deshiron te bashkohesh me me te miret dhe te arrish rezultate te larta?

Kerkojme RETENTION dhe OPERATOR me eksperience ne gjuhen ITALIANE dhe FRENGE

Ofrojme:
⬛ Pagesa konkuruese
⬛Bonuse motivuese
⬛ Rezultate fantastike
⬛Mundesi rritje profesionale
⬛Kushte shume te mira pune dhe ambjent bashkepunes.
⬛Siguracione te paguara dhe kontrate pune ne perputhje me legjislacionin shqiptar.

Apliko tani dhe behu pjese e super skuadres tone 💪

Adresa: Rruga e Kavajes, Blloku i Ambasadave
Tel: +355683483449
 


WhatsApp
Back
Top