• Kerkojme konsulent/e shitje online ne Shqip permes mesazheve (me / pa eksperience) ne Astir (Paga mesatare mbi 65.000 lek)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
  1. turni II
Fusha | Profili i punes
  1. Call Center Operator/e
  2. Call Operator shqip
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
attachment.php


Kerkojme konsulen shitje online ne Shqip permes mesazheve (ne Astir)
-Rroga minimale(perfshire bonuset) 60.000 lek te reja!

Rroga mesatare aktuale e operatoreve mbi 65.000 lek te reja!
Kritere kryesore:

Shkrim i drejte dhe pa gabime i gjuhes Shqipe.
Disponibilitet orar pasi:
(orari 15:00-23:00)

Puna zhvillohet ne zyra shume komode dhe rinore 6 dite te javes full time!
Puna konsiston ne pergjigjien e mesazheve dhe informimin deri ne shitje te produkteve.

Trajnim profesional per aplikantet pa eksperience.
Numer kontakti 0697825684
 


WhatsApp
Back
Top