• Kerkojme Agjent Financiar ne gjuhet Gjermanisht , Greqisht, Ferngjisht, Italisht, Spanjisht dhe Anglisht (tek Zogu i zi)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Call FOREX APERTURA | RETENTION
Gjuha
  1. anglisht
  2. italisht
  3. gjermanisht
  4. frengjisht
  5. spanjisht
  6. greqisht
Eksperienca
vetem me eksperience
WfQ2TUR.jpg


Agjent Financiar ne gjuhet Gjermanisht, Greqisht, Ferngjisht, Spanjisht,Anglisht dhe Italisht .

Kriteret:

-Full time.
-E folur e rrjedhshme e gjuheve te lartpermendura.
-Eksperienca e meparshme ne pozicione te tilla perben avantazh.
Ofrohet:
-Kontrate pune e rregullt sipas legjislacionit Shqiptar,
-Pagesa duke filluar nga 1000 Euro / bonuse ditore, javore, mujore nga me konkurueset ne treg.
-Trajnime te paguara.
-Fundjava pushim.
-Ambjent pune komod dhe pozitiv.

Te interesuarit, per detaje te tjera rreth punes, te na kontaktojne ose te dergojn CV:
Cel. : +355 68 434 1672

Adresa:
Rr. Muhamet Gjollesha, Zogu i zi, Tirane
 


WhatsApp
Back
Top