Rezi

Staff member
  • kerkoj vend pune Letra Motivuese + CV Muster

Për tju përgjigjur një oferte pune ju duhen gjithmonë:
  1. CV (Curriculum Vitae, Résumé apo rezyme sic emërtohet zakonisht)
  2. Letra motivuese / e interesit apo shoqëruese (shoqëron email-in e CV-së *)
Për tju ardhur në ndihmë dhe për orientim mund të shkarkoni
dokumentet më poshtë, si shembuj/shabllone, të cilat duhet ti përshtasni me të dhënat tuaja dhe të ofertës konkrete.
Janë në format Word, pra kollaj të përpunueshme.

Për ti shkarkuar kliko CV-shqip / Letra motivuese

Më poshtë është një shembull ku ballafaqohet
oferta e punës <> kërkesa e kandidatit për këtë ofertë

Të interesuarit, për më shumë, mund të lexojnë edhe udhëzimet për plotësimin e CV-së në anglisht dhe letër interesi / motivimi këtu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

email_motivimi2oferta.gif
 


Contact
Back
Top