• Kerkoj te punesohem part-time vetem pasdite ne oraret 15:00-18:00

Pershendetje,
Kerkoj te punesohem part-time vetem pasdite ne oraret 15:00-18:00.
E licensuar ne psikologji klinike, e kualifikuar per femijet autike dhe personat me aftesi te kufizuar.
Disponoj mjet.
Mund te me kontaktoni ne nr 0688681316
 


WhatsApp
Back
Top