• Kerkohet SQL DEVELOPER - Remote

Tirane
Tipi
  1. remote | smartworking nga shtepia
Fusha | Profili i punes
  1. Web developer
Gjuha
  1. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkohet : DEVELOPER

-njohuri e mire SQL Developer dhe SSIS
-njohuri e mire Dot Net (ose Java)

-eksperience minimalisht 1 vit
-
njohuri ne gjuhen italiane
-punohet remote

Ofrohet:
kontrate pune full time

Dergoni CV tuaj ne gjuhen
italiane

EMAIL: rudinllojaj@yahoo.com

 


Apply
Back
Top