• Kerkohet SOCIAL MEDIA MANAGER

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Dizajn / Webdizajn / Grafik
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
Online pharma kerkon specialiste SOCIAL MEDIA MANAGER!

Punohet ne ambjente ZYRE.


Kriteret:
Eksperience ne fushen e promovimit dhe reklamimit FACEBOOK, INSTAGRAM, RRJETE SOCIALE!
Te zoteroje njohuri te plota ne fushen e krijimit dhe zhvillimit te Ads ne rrjete sociale!
Aftesi per te punuar ne grup dhe ne projekte zhvillimore!

Orari 09:00 -17:00 nga e Hena ne te Premte.


Pagesa bashke me bonuse 80.000-150.000 ALL te REJA
Cel. : +355697825684
 


WhatsApp
Back
Top