• Kerkohet Sanitare per 11 njesi akomodimi ne zonen e plazhit Golem

Kerkohet sanitare per 11 njesi akomodimi ne zonen e plazhit. Njesite sherbejne per qira ditore dhe perbehen nga 6 studio + 5 apartamente 1+1.
Kandidati duhet te kryeje keto detyra:
-Pastrimin dhe mirembajtjen e njesive pas cdo checkouti dhe sipas nevojes
-Dorezimin e celsave te klientet.

Ofrojme ambient qendrimi per sezonin e veres.
Paga eshte pak e negociueshme sipas eksperiences.

Cel. : +3556992678761
 
Back
Top