• Kerkohen shofere per TAXI!

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Shofer
Gjuha
  1. anglisht
  2. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
uVAQtoG.png


Kerkohen shofere ne tregun e sherbimive taksi ne Shqiperi.
Kandidati, duhet te posedoje lejen e klasit "D” te drejtimit si dhe deshmine e taksistit.
Preferohet te ketë njohuri komunikimi ne gjuhet e huaja italisht/anglisht (nuk eshte e domosdoshme).
Pagesa eshte nder me te kenaqeshmet, ne treg ne raport 40% te xhiros.

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne me sms ne whatsapp
ose ne telefon ne nr: +355 68 525 6101.
 


WhatsApp
Back
Top