• Kerkohen agjente telefonik me ose pa Eksperience !!!

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
  2. turni II
Fusha | Profili i punes
  1. Profesioni | Fusha?
Gjuha
  1. anglisht
  2. gjermanisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
My5KeLs.png


Kerkohen operatore telefonik per gjuhe anglisht me eksperience !
Orari i punes
: 17:00-00:00 (perfshire edhe pushimet)

Kerkohen operatore telefonik per gjuhe Gjermanisht me ose pa eksperience !
Orari i punes:
10:00-19:00 (perfshire edhe pushimet)

-Kushte shume te pershtatshme pune dhe mundesi rritje profesionale.
-Eksperienca e meparshme si operator telefonik perben avantazh.

Adresa: Kopshti zoologjik !
Cel. : 0685256101
 


WhatsApp
Back
Top