• Kamarier/e

Tirane
Te nderuar,

jemi ne kerkim te nje kamarieri/e me eksperience prane Restorantit dhe Pizzerise " Grande Roma", Rruga Themistokli Germenji, mes Ambasades Italiane dhe Amerikane, kerkojme qe :

1. Te kete eksperience
2. Perben avantazh njohja e gjuheve te huaja Italisht dhe Anglisht
3. Te kete komunikim te mire

Ofrohet page shume e mire dhe kushte pune stimuluese.


Duke Ju falenderuar,

Grande Roma, Tirane

Cel. : +355692829230
 


WhatsApp
Back
Top