• Jepet me qira apartament 2+1 Kati 2, (Don Dosco)

Location Rruga + Nr.
Don Dosco
Tipi
apartament
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
650
Ky apartament 2+1+2 jepet me qira në zonën e Don Boscos në Tiranë, një nga lagjet rezidenciale më praktike dhe më të mirë-lidhura të qytetit. Prona ofron një planimetri të bollshme, kushte të rehatshme banimi dhe akses të lehtë në shërbimet e përditshme, duke e bërë të përshtatshme për familje, çifte ose profesionistë që kërkojnë një banesë komode në Tiranë.

Apartamenti ka një sipërfaqe totale prej 115 m² dhe ndodhet në katin e 2-të të një pallati të pajisur me ashensor. Organizimi i tij përfshin një ambient ndenjeje, hapësirë kuzhine, dy dhoma gjumi dhe dy tualete, duke ofruar një planimetri funksionale për jetesën e përditshme.

Interieri ka dysheme me parket, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të mirëmbajtur në të gjithë apartamentin. Prona është gjithashtu e pajisur me dy kondicionerë, duke ofruar komoditet shtesë si gjatë verës, ashtu edhe gjatë dimrit.

Vendndodhja në Don Bosco ofron akses të shpejtë në supermarkete, kafene, shkolla, transport publik dhe shërbime të tjera të nevojshme. Kjo e bën apartamentin një zgjedhje praktike për qiramarrësit që dëshirojnë të jetojnë në një zonë lehtësisht të aksesueshme, duke shijuar një ambient rezidencial të rehatshëm.

Karakteristikat Kryesore:

• Lloji i Pronës: Apartament
• Statusi: Me Qira
• Vendndodhja: Don Bosco, Tiranë
• Tipologjia: 2+1+2
• Sipërfaqe Totale: 115 m²
• Kati: Kati i 2-të
• Pallat me Ashensor
• Dysheme me Parket
• Dy Kondicionerë
• Ambient Ndenjeje i Bollshëm
• 2 Dhoma Gjumi
• 2 Tualete
• I Përshtatshëm për Familje, Çifte ose Profesionistë
• Vendndodhje e Mirë Rezidenciale
• Ideal për Qëndrim Afatgjatë

Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.

Cel. : +355 68 545 3333

WhatsApp
Location information
address
Don Dosco
Back