Jam i afte te punoj si Social Media Manager
- Berat
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Menaxhim Biznesi
- Gjuha
-
- anglisht
Pershendetje, jam duke kerkuar pune si social media manager
Jam i afte te punoj me ju si menaxher i rrjeteve sociale
Kam ekperienc prej vitesh ne kete fush dhe do te ishte nje gje perfekte per te punuar me ju
Arrij te :
Menaxhoj dhe Mirembaj Rrjetet Sociale
(Nese faqja ka nje problem/bug/ si prsh: disabled, ads, copyright une jam ne gjendje ta rregulloj ate pasi kam shum njohuri ne kete fushe)
Content Creator and Posting
(Kam gjithashtu njohuri ne Adobe Photoshop dhe Video Editing, gje e cila do te jete e mire per nje postim ne faqen tuaj ose nje reklam terheqese)
Rritje Biznesi
(Do te jem ne gjendje të rris faqen/biznesin tuaj ne menyre organike por nese doni edhe jo reale ne menyre qe faqja te ket nje shikim dhe nje audienc shume te mire per te tjeret)
Pergjigjem Mesazheve
(Arrij ti pergjigjem mesazheve/pyetjet e te tjerve dhe ti jap nje zgjidhje te duhur per problemin qe ata hasin)
Ju lutem me ktheni pergjigje sa me pare jam i afte te punoj me ju !
Me rrespekt : Geraldo Corosteni !
tel: +355682991091
email: geraldocorosteni@gmail.com
Jam i afte te punoj me ju si menaxher i rrjeteve sociale
Kam ekperienc prej vitesh ne kete fush dhe do te ishte nje gje perfekte per te punuar me ju
Arrij te :
Menaxhoj dhe Mirembaj Rrjetet Sociale
(Nese faqja ka nje problem/bug/ si prsh: disabled, ads, copyright une jam ne gjendje ta rregulloj ate pasi kam shum njohuri ne kete fushe)
Content Creator and Posting
(Kam gjithashtu njohuri ne Adobe Photoshop dhe Video Editing, gje e cila do te jete e mire per nje postim ne faqen tuaj ose nje reklam terheqese)
Rritje Biznesi
(Do te jem ne gjendje të rris faqen/biznesin tuaj ne menyre organike por nese doni edhe jo reale ne menyre qe faqja te ket nje shikim dhe nje audienc shume te mire per te tjeret)
Pergjigjem Mesazheve
(Arrij ti pergjigjem mesazheve/pyetjet e te tjerve dhe ti jap nje zgjidhje te duhur per problemin qe ata hasin)
Ju lutem me ktheni pergjigje sa me pare jam i afte te punoj me ju !
Me rrespekt : Geraldo Corosteni !
tel: +355682991091
email: geraldocorosteni@gmail.com
Contact WhatsApp