17.06.2026, 11:38 ZanaRealtyPartner Himare, shitet garsonier , 53 m² 185.000 € (Jale) Himare Location Rruga + Nr. Jale Tipi garsonier Siperfaqja m² 53 m² Nr dhoma 1 dhome Cmimi Euro 185000 € STUDIO + POST PARKIMI PËR SHITJE TEK FOLIE VILLAGE, JALË! Në një nga rezidencat më ekskluzive të bregdetit shqiptar, ofrohet për shitje studio moderne me post parkimi, ideale për pushime, investim ose përdorim gjatë gjithë vitit. Sipërfaqe: 53 m² Organizimi: Sallon + Kuzhinë Ambient gjumi Tualet Ballkon Ambient i organizuar në mënyrë funksionale, me ndriçim natyral dhe hapësira komode për një jetesë relaksuese pranë detit. Post parkimi i përfshirë në çmim Pozicionuar në një kompleks modern dhe shumë të kërkuar në Jalë, me akses të shpejtë në plazh dhe ambiente rekreative. Çmimi: 185,000 € Mundësi shumë e mirë investimi për qira sezonale dhe rritje vlere në një nga destinacionet më të preferuara turistike në Shqipëri. Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë! (02) Cel. : 0688044410 WhatsApp Location information Open in maps address Jale, Himare, Shqiperi
STUDIO + POST PARKIMI PËR SHITJE TEK FOLIE VILLAGE, JALË! Në një nga rezidencat më ekskluzive të bregdetit shqiptar, ofrohet për shitje studio moderne me post parkimi, ideale për pushime, investim ose përdorim gjatë gjithë vitit. Sipërfaqe: 53 m² Organizimi: Sallon + Kuzhinë Ambient gjumi Tualet Ballkon Ambient i organizuar në mënyrë funksionale, me ndriçim natyral dhe hapësira komode për një jetesë relaksuese pranë detit. Post parkimi i përfshirë në çmim Pozicionuar në një kompleks modern dhe shumë të kërkuar në Jalë, me akses të shpejtë në plazh dhe ambiente rekreative. Çmimi: 185,000 € Mundësi shumë e mirë investimi për qira sezonale dhe rritje vlere në një nga destinacionet më të preferuara turistike në Shqipëri. Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë! (02) Cel. : 0688044410