Greqi, shitet Vile 2 Katshe Kati 2, 160 m² 390.000 €
- Greqi
- Siperfaqja m²
- 160 m²
- Nr dhoma
- 5+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 390000 €
Vilë Luksoze me Pishinë Private në Perdikë, Thesproti
Në shitje vilë moderne dhe elegante në një nga zonat më të kërkuara të rivierës së Jonit, në Perdikë, Thesproti, pranë plazheve më të bukura të zonës si Karavostasi, Arilla, Mega Drafi dhe Sivota.
Karakteristikat e pronës:
Kjo vilë ofron kombinimin perfekt të privatësisë, komoditetit dhe stilit mesdhetar. E vendosur në një zonë të qetë dhe natyrore, por njëkohësisht shumë pranë restoranteve, tavernave tradicionale, marinës së Sivotës dhe plazheve kristalore të Detit Jon.
Prona është ideale si:
✔ Rezidencë pushimi familjare
✔ Investim afatgjatë në pasuri të paluajtshme
✔ Biznes me qira turistike (Airbnb/Vrbo), falë kërkesës së lartë turistike në zonën e Sivotës dhe Perdikës gjatë gjithë sezonit veror.
Një mundësi e rrallë për të zotëruar një vilë luksoze në një nga destinacionet më të bukura të Greqisë veriperëndimore, ku natyra, deti dhe qetësia takohen në mënyrë perfekte.
Cel. : 0697071918
Në shitje vilë moderne dhe elegante në një nga zonat më të kërkuara të rivierës së Jonit, në Perdikë, Thesproti, pranë plazheve më të bukura të zonës si Karavostasi, Arilla, Mega Drafi dhe Sivota.
Karakteristikat e pronës:
- Sipërfaqe trualli: 400 m²
- Sipërfaqe ndërtimi: 160 m²
- 5 dhoma gjumi
- 5 banjo
- Sallon dhe ambient ngrënieje me hapësira të bollshme
- Kuzhinë moderne
- Verandë e madhe me pamje të hapur
- Pishinë private
- Oborr i sistemuar me gjelbërim
- 2 vende parkimi private
- Ndërtim bashkëkohor me materiale cilësore dhe standarde të larta energjetike
Kjo vilë ofron kombinimin perfekt të privatësisë, komoditetit dhe stilit mesdhetar. E vendosur në një zonë të qetë dhe natyrore, por njëkohësisht shumë pranë restoranteve, tavernave tradicionale, marinës së Sivotës dhe plazheve kristalore të Detit Jon.
Prona është ideale si:
✔ Rezidencë pushimi familjare
✔ Investim afatgjatë në pasuri të paluajtshme
✔ Biznes me qira turistike (Airbnb/Vrbo), falë kërkesës së lartë turistike në zonën e Sivotës dhe Perdikës gjatë gjithë sezonit veror.
Një mundësi e rrallë për të zotëruar një vilë luksoze në një nga destinacionet më të bukura të Greqisë veriperëndimore, ku natyra, deti dhe qetësia takohen në mënyrë perfekte.
Cel. : 0697071918
Location information