Gjiri Lalezit | Hamallaj, shitet toke , 10.860 m² 434.400 € (Gjiri i Lalzit)
- Gjiri Lalezit | Hamallaj
- Location Rruga + Nr.
- Gjiri i Lalzit
- Tipi
- toke
- Siperfaqja m²
- 10860 m²
- Cmimi Euro
- 434400 €
Shitet, Tokë, Manëz, Gjiri i Lalzit.
Ky vend ofron një kombinim të jashtëzakonshëm të qetësisë natyrore dhe afërsisë me bregdetin e Gjirit të Lalzit, duke e bërë këtë pronë ideale për projekte të shumta zhvillimi.
Informacion mbi tokën:
• Sipërfaqe totale: 10,860 m²
• Pozicionuar buzë liqenit të Borçes, duke ofruar një pamje relaksuese dhe një ambient ideal për zhvillim aktivitetesh turistike dhe rekreative toka është e ndarë në 2 parcela:
- 6,000 m²
- 4,860 m²
Te tjera:
•Potencial zhvillimi per: Agroturizëm, Resort natyror, Restorant panoramik etj
• Pozicion strategjik
• Zona është lehtësisht e aksesueshme dhe ka potencial të madh për të ofruar një eksperiencë të veçantë turistike dhe biznesi.
• Një mundësi e rrallë për të investuar në një pronë me karakter unik, ku natyra dhe potenciali ekonomik bashkohen në mënyrë perfekte.
Për më shumë informacion dhe një vizitë në pronë më kontaktoni!
PRO+66883
Cel. : 0694603851
Ky vend ofron një kombinim të jashtëzakonshëm të qetësisë natyrore dhe afërsisë me bregdetin e Gjirit të Lalzit, duke e bërë këtë pronë ideale për projekte të shumta zhvillimi.
Informacion mbi tokën:
• Sipërfaqe totale: 10,860 m²
• Pozicionuar buzë liqenit të Borçes, duke ofruar një pamje relaksuese dhe një ambient ideal për zhvillim aktivitetesh turistike dhe rekreative toka është e ndarë në 2 parcela:
- 6,000 m²
- 4,860 m²
Te tjera:
•Potencial zhvillimi per: Agroturizëm, Resort natyror, Restorant panoramik etj
• Pozicion strategjik
• Zona është lehtësisht e aksesueshme dhe ka potencial të madh për të ofruar një eksperiencë të veçantë turistike dhe biznesi.
• Një mundësi e rrallë për të investuar në një pronë me karakter unik, ku natyra dhe potenciali ekonomik bashkohen në mënyrë perfekte.
Për më shumë informacion dhe një vizitë në pronë më kontaktoni!
PRO+66883
Cel. : 0694603851
Location information