Gjiri Lalezit | Hamallaj, shitet apartament 1+1+Aneks+Ballkon Kati 2, 70 m² 170.000 € (Turquoise Marina)
- Gjiri Lalezit | Hamallaj
- Location Rruga + Nr.
- Turquoise Marina
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 170000 €
I vendosur pranë marinës, në katin e sipërm të njërës prej 4 rezidencave ekskluzive me apartamente, ky apartament mahnitës ofron një kombinim perfekt të luksit, rehatisë dhe pamjeve spektakolare.
1 dhomë gjumi
1 banjo
Hapësirë ndenjeje dhe ngrënieje me plan të hapur
Ballkon gjigand, perfekt per ambjent ngrenie/ndenje me pamje te plote mbi pedonale dhe marinen e yahteve.
Sipërfaqja totale: 69.9m²
Vend parkimi opsional në dispozicion me çmim shtesë (i vendosur në katin nëntokësor)
Ndërtesa është në fazë të avancuar të ndërtimit, me punimet elektrike dhe hidraulike pothuajse të përfunduara, ndërsa izolimi i jashtëm i ndërtesës është në proces.
Dorëzimi është planifikuar për në fillim të vitit 2026.
Mos e humbisni këtë mundësi të rrallë për të zotëruar një rezidencë luksoze në një nga projektet më ambicioze të Shqipërisë!
Cmimi eshte okazion
Na kontaktoni për më shumë informacion: info@k17.al
WhatsApp/Telefon: +355 692 090 345
Cel. : +355692090345

Ndërtesa është në fazë të avancuar të ndërtimit, me punimet elektrike dhe hidraulike pothuajse të përfunduara, ndërsa izolimi i jashtëm i ndërtesës është në proces.
Dorëzimi është planifikuar për në fillim të vitit 2026.
Mos e humbisni këtë mundësi të rrallë për të zotëruar një rezidencë luksoze në një nga projektet më ambicioze të Shqipërisë!
Cmimi eshte okazion

Cel. : +355692090345
Contact WhatsApp
Location information