Gjermani, ofrohet vend pune shofer
- Gjermani
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Shofer
Kompania partnere e Amazon-it është në kërkim të shoferëve për shpërndarjen e pakove në Gjermani. Qytetet: Marburg, Leipzig dhe Stuttgart.
Punëdhënës i drejtpërdrejtë. Ne aplikojmë një komision prej 500 eurosh, i cili paguhet vetëm pasi të keni marrë vizën për Gjermani. Nuk kërkohet asnjë pagesë paraprake.
Pa ndërmjetës.
Ju ndihmojmë nga ana ligjore për të marrë të gjitha dokumentet e nevojshme në Gjermani:
Më pas fillon shpërndarja. Dorëzimet realizohen nëpërmjet aplikacionit tonë, të instaluar në telefonin ose skanerin që merrni nga kompania. Ky është një sistem i shpejtë dhe i thjeshtë për shpërndarjen e pakove.
Itineraret llogariten nga kompjuteri dhe zakonisht zgjasin nga 6 deri në 9 orë në ditë. Ato mund të përfundojnë më shpejt ose të zgjasin më shumë, në varësi të mënyrës së punës së secilit person.
WHATSAPP:
004915201015143
Punëdhënës i drejtpërdrejtë. Ne aplikojmë një komision prej 500 eurosh, i cili paguhet vetëm pasi të keni marrë vizën për Gjermani. Nuk kërkohet asnjë pagesë paraprake.
Pa ndërmjetës.
Kandidati ideal:
- Të ketë leje drejtimi të kategorisë B.
- Të jetë i gatshëm për punë dhe serioz.
- Njohja e gjuhës angleze ose gjermane nuk është e detyrueshme, por përbën avantazh.
- Përvoja në këtë fushë nuk është e detyrueshme.
- Të ndjekë udhëzimet e dispeçerit dhe të menaxherit.
Çfarë ofrojmë:
- Paga fillon nga 16,20 euro bruto në orë.
- Orari i punës është 5 ditë në javë, nga e hëna deri të shtunën, me 7 deri në 9 orë punë në ditë.
- Nëse punoni më shumë se 7 orë në ditë, përveç pagesës së orëve, merrni edhe një shtesë ditore prej 8 eurosh.
- Nëse punoni jashtë orarit, paguheni shtesë. Kohëzgjatja maksimale e punës është 9 orë, plus pushimi.
- Keni mundësi të punoni edhe 6 ditë në javë, por vetëm nëse e dëshironi.
- Paga për muajin e kaluar paguhet më datën 15 të muajit pasardhës.
- Pushimi i drekës prej 30 minutash është i detyrueshëm.
- Kontrata e punës lidhet në Gjermani.
- Ofrojmë edhe akomodim, kundrejt pagesës.
- Flotë moderne automjetesh, të prodhuara pas vitit 2023: Volkswagen Transporter, Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Mercedes Vito dhe Fiat Ducato.
- Skaneri për pakot mund të konfigurohet në cilëndo gjuhë që njihni.
- Automjeti i punës mund të përdoret për të shkuar nga shtëpia në punë dhe anasjelltas. Gjatë rrugës për në shtëpi mund të bëni edhe blerjet ose punët e tjera të nevojshme.
- Anmeldung – dëshmia e adresës;
- Sigurimi shëndetësor AOK, DAK ose BARMER;
- Karta e shëndetit.
Si zhvillohet një ditë pune:
Në mëngjes paraqiteni në depo, ku ngarkoni furgonin sipas itinerarit të përcaktuar paraprakisht. Koha mesatare e ngarkimit është rreth 10–15 minuta, pasi pakot janë të ndara dhe të vendosura paraprakisht në kafaze transporti. Rreth 95% e pakove peshojnë më pak se 5 kilogramë.Më pas fillon shpërndarja. Dorëzimet realizohen nëpërmjet aplikacionit tonë, të instaluar në telefonin ose skanerin që merrni nga kompania. Ky është një sistem i shpejtë dhe i thjeshtë për shpërndarjen e pakove.
Itineraret llogariten nga kompjuteri dhe zakonisht zgjasin nga 6 deri në 9 orë në ditë. Ato mund të përfundojnë më shpejt ose të zgjasin më shumë, në varësi të mënyrës së punës së secilit person.
WHATSAPP:
004915201015143