• Ftese per oferte Pako Ramazani

Tirane

1706780093683.png

ISLAMIC RELIEF ALBANIA

Tirane me 01.02.2024​

Ftesë për OfertëFondacioni Islamic Relief- Albania Office ka hapur ftesën për ofertë me objekt:

"Blerje Produktesh Ushqimore"Parashikohen te përgatiten rreth 700 pako ushqimoresh me nje tendence rritje ,
1 pako ushqimesh do të permbajë:


1​
Vaj
6.kg
2​
Oriz
5.kg
3​
Sheqer
3.kg
4​
Makarona
5.kg
5​
Fasule
2.kg
6​
Hurma
1.kg
7​
Miell gruri
25.kg
8​
Nutella
0.4.kg
9​
Niseshte
2.kg
10​
Miell Misri
2 Kg
11​
Krip
1 kg
12​
Bollgur
1 kg
13​
Thjerreza
1 kg
14​
Djath I bardhe
1 kgCilesia e produkteve duhet te jete mbi-mesatare.

Kerkohet nga kompania e interesuar per kete bashkepunim te percaktoj nese në ofertën e dhene janë te përfshira apo jo sherbimet e meposhtme:

  • 1.Çmimi për njësi dhe totali për gjithë sasine.
  • Sigurimi Produktit ne sasine e caktuar brenda afateve dhe viti prodhimi jo me te hershem se viti 2023.
  • Transportin sipas kerkeses ne destinacione (Tirane, Shkoder, Pogradec,Korce, Elbasan, Lushnje, Fier, Kukes, Peshkopi , Gramsh, Puke etj).
  • Te kryej paketimin e pakove ne qeset plasike (te cilat sigurohen nga Islamic Relief)
  • Te ofroj fature tatimore.
  • Metoda e pageses (me bank dhe pas perfudimit te shperndarjes).

-Periudha e shperndarjes jo me shume se 7 dite kalendarike.

-Është mjaft e rëndësishme preardhja e produktit, viti i prodhimit dhe data e skadences, ju lutem bashkangjisni kesaj oferte çertifikata e origjines dhe raporte të analizave te ciesise se produkteve.

Note:Brenda zarfit duhet te paraqisni nje kopje te niptin ose ekstraktit te kompanise ,oferte me nje flete nuk do merren ne konsiderate .

Oferta juaj duhet të jetë në një zarf të mbyllur dhe të vulosur me mbishkrimin Oferte RAMAZAN 2024 dhe duhet dërguar në adresën:

AdresaRruga Gjergji Legisi , Godina 90 Laprake( ngjitur me Adidas) ose mund ta dergoni ne posten elektronike: Procurement@islamicrelief.al

Afati i fundit për dorëzimin e ofertave është më datën 15.02.2024, ora 16.00

Ofertat qe vijne pas kesaj date nuk do merren ne konsiderate .

Islamic Relief Albania ka zero tolerance ndaj çdo thyerje proçedurash si:
  • Politika kunder Rryshfetit dhe Korrupsionit.
  • Kodi I Sjelljes
  • Respektimi dhe Mbrojtja e Grupeve Vulnerable (Perfitueseve) te IRA
Për çdo pyetje apo informacion shtese ju lutem mos hezitoni t’i adresoni në: Procurement @islamicrelief.al ose te na kontaktoni ne:

-Preferohet te sillet nje moster e produkteve ne nje kuti , ne fund te procesit mund ta terhiqni pas.

Tel.: 0677033379
 


Contact WhatsApp
Back
Top