• Extender Wireless Dual Band 3.700 Leke

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Laprake | Spitali ushtarak | Dogana
Tipi
Cmimi Euro
37
Perforecues Wireless
3 700LEK
Netis E3 (Extender Perforcues)
Funksionon si një përforecues Wireless i
cili lidhet me modemin uaj ekzistues dhe
Mbulon të gjithë hapsirën e pa mbuluar nga modemi ekzistues.

Dual Band 1200 AC
Portë Ethernet
Buton WPS per resset & Setup

🚛Transport në gjihe Shqipërine(i perfshire per kete produkt)
💵 Pagesa ne dorezim
Transporti ne Tirane - (24 ore)
Ne rrethe - (72 Ore)

Comsec
www.comsec.al
info@comsec.al
0686038773
Rruga Dritan Hoxha​
 


Contact WhatsApp
Back
Top