Elbasan, shitet lounge Kati 1, 270 m² 730.000 € (Pranë Universitetit “Aleksandër Xhuvani” – Elbasan)
- Elbasan
- Location Rruga + Nr.
- Pranë Universitetit “Aleksandër Xhuvani” – Elbasan
- Tipi
- lokal
- Siperfaqja m²
- 270 m²
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 730000 €
Në një nga zonat më të frekuentuara të qytetit, buze rrugës kryesore dhe vetëm pak hapa larg Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, ofrohet për shitje ky lounge i investuar me kujdes dhe stil.
Ka një sipërfaqe totale prej 270 m², ndodhet në katin e parë dhe përbëhet nga një ambient i madh kryesor, një kuzhinë funksionale dhe 2 tualete. Hapësira është totalisht e restauruar para 2 viteve, me dizajn bashkëkohor të realizuar nga arkitekt, duke ofruar një ambient modern dhe funksional për çdo aktivitet.
Aktualisht është dhënë me qira prej 1,500 €/muaj, me një klientelë të konsoliduar dhe gjeneron të ardhura të sigurta, çka e bën këtë pronë një mundësi ideale investimi.
Sipërfaqe: 270 m²
Kat i parë / hyrje direkte nga rruga
Totalisht i investuar me stil modern
Me qira aktive dhe të ardhura të garantuara
Me çertifikatë pronësie
Çmimi: 730,000 € (i diskutueshëm)
Për më shumë informacion apo vizitë në pronë, mos hezitoni të na kontaktoni.
Cel. : +355686003002
Ka një sipërfaqe totale prej 270 m², ndodhet në katin e parë dhe përbëhet nga një ambient i madh kryesor, një kuzhinë funksionale dhe 2 tualete. Hapësira është totalisht e restauruar para 2 viteve, me dizajn bashkëkohor të realizuar nga arkitekt, duke ofruar një ambient modern dhe funksional për çdo aktivitet.
Aktualisht është dhënë me qira prej 1,500 €/muaj, me një klientelë të konsoliduar dhe gjeneron të ardhura të sigurta, çka e bën këtë pronë një mundësi ideale investimi.

Për më shumë informacion apo vizitë në pronë, mos hezitoni të na kontaktoni.
Cel. : +355686003002
Contact WhatsApp
Location information