• Eksperte ne rritjen dhe menaxhimin e tik tok-ut. (vajze) TURNI 2

EKSPERTE NE RRITJEN DHE MENAXHIMIN E TIK TOK-UT. (vajze) TURNI 2

KËRKESAT E PROFILIT:
- TURNI 2
- Të kete eksperience dhe portofol punesh te sukseshem ne kete profil.
- Të menaxhoje tik-tokun e kompanisë, me kretivitet dhe risi te reja.
- Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;
- Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
- Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
- Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
- Te jete metodike dhe e organizuar.
[FONT=&quot]- Paga mbi 50000 leke ne varesi te performances ne pune.
[/FONT]

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al ose watsup : 00355676323466
Suksese!
 


Apply WhatsApp
Back
Top