• Eksperte ne rritjen dhe menaxhimin e instagramit. (vajze) TURNI 2

KËRKESAT E PROFILIT:
- TURNI 2
- Të kete eksperience dhe portofol punesh te sukseshem ne kete profil.
- Të menaxhoje instagramin e kompanisë, me kretivitet dhe risi te reja.
- Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;
- Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
- Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
- Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
- Te jete metodike dhe e organizuar.
- Paga mbi 50000 leke ne varesi te performances ne pune.

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al ose watsup : 00355676323466
Suksese!
 


Apply WhatsApp
Back
Top