• Durres, shitet lokal Kati 0, 360 m² (Dyqane për Shitje në Golem, Durrës)

Durres
Tipi
lokal
Siperfaqja m²
360 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1950
Shitet dyqan në Golem, në një lokacion të shkëlqyer afër detit. Njësia ndodhet në katin zero dhe përbëhet nga dy pjesë të veçanta:
• 54 metra katror të përshtatshme për kuzhinë restoranti, magazinë ose aktivitete të tjera.
• 91 metra katror të dedikuara për biznes restoranti, ideale për krijimin e një restoranti ose Bar-kafe të suksesshme.

Përveç hapësirës së brendshme, kjo pronë ofron edhe një hapësirë të jashtme të shfrytëzueshme, e cila mund të përdoret për tavolina ose për zgjerim të mëtejshëm të biznesit. Lokacioni pranë detit siguron një rrjedhë të vazhdueshme të klientëve, veçanërisht gjatë sezonit turistik.

Vendndodhja dhe Karakteristikat Kryesore:

• Vendndodhja: Dyqani ndodhet në Golem, Durrës, shumë pranë detit, në vijën e dytë. Kjo vendndodhje strategjike e bën atë ideal për zhvillimin e një biznesi të suksesshëm, veçanërisht në sezonin turistik.
• Hapësira e Jashtme: Ambienti përreth dyqanit ofron një hapësirë të bollshme të jashtme, e cila është e mbushur me pemë të gjelbëruara dhe të larta, që krijojnë një atmosferë të freskët dhe relaksuese. Ky ambient është i përshtatshëm për vendosjen e tavolinave dhe karrigeve, duke e bërë vendin ideal për një restorant, bar, ose lokal që mund të ofrojë shërbime edhe në natyrë.
• Struktura e Ndërtesës: Dyqani është pjesë e një ndërtese kater kate, përfunduar në vitin 2006 dhe mirëmbajtur.
• Përshkrimi i Ambjentit: Me një fasadë të gjerë xhami, dyqani ofron një ndriçim të bollshëm natyror dhe një pamje të hapur drejt ambientit të jashtëm. Kjo e bën ambientin të duket më i madh dhe më mikpritës për klientët potencialë.
• Mundësi Zhvillimi: Hapësira dhe struktura e dyqanit janë të përshtatshme për një gamë të gjerë biznesesh, duke përfshirë restorante, bare, lokale, apo dyqane të ndryshme. Afërsia me bregdetin dhe zona e frekuentuar nga turistët e bën këtë pronë një investim të shkëlqyer.

Kjo pronë ofron mundësi të shkëlqyera për zhvillimin e një biznesi të suksesshëm në një zonë shumë të kërkuar.

Për më shumë informacion dhe për të planifikuar një vizitë, ju lutem na kontaktoni.

Cel. : 0697536146

WhatsApp
Back