Durres, shitet bar-resorant Kati 0, 128 m² 650.000 € (Vollga)
- Durres
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Autostrada Tr.-Dr.
- Tipi
- bar-resorant
- Siperfaqja m²
- 128 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 650000 €
SHITET SUPER AMBIENT NE VOLLGA
SUPER COMMERCIAL SPACE FOR SALE IN VOLLGA
Vollga, Durrës, Albania
Çmimi / Price: 650,000 €
Aktualisht, ambienti është i investuar në detaje për aktivitetin lounge-bar. Vendodhja e tij është në një nga lokacionet më atraktive dhe të populluara të Durrësit, duke ofruar mundësi të shkëlqyera për investim në fushën e turizmit. Njesia është e gatshme për punë dhe ka të gjitha dokumentet hipotekore në rregull.
The property is fully invested in detail for a lounge-bar activity. It is located in one of the most attractive and popular areas of Durrës, making it a perfect investment opportunity in the tourism field. The unit is ready for operation and comes with all the necessary legal documents.
️ Karakteristikat e Pronës / Property Features:
• Sipërfaqe totale: 128 m²
• Sipërfaqe e brendshme: 128 m²
• Tualetet: 2
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, na kontaktoni!
For more information or to schedule a visit, contact us!
Kontaktoni në / Contact us at: +355 68 201 9418
Cel. : +355 68 201 9418
SUPER COMMERCIAL SPACE FOR SALE IN VOLLGA

Aktualisht, ambienti është i investuar në detaje për aktivitetin lounge-bar. Vendodhja e tij është në një nga lokacionet më atraktive dhe të populluara të Durrësit, duke ofruar mundësi të shkëlqyera për investim në fushën e turizmit. Njesia është e gatshme për punë dhe ka të gjitha dokumentet hipotekore në rregull.
The property is fully invested in detail for a lounge-bar activity. It is located in one of the most attractive and popular areas of Durrës, making it a perfect investment opportunity in the tourism field. The unit is ready for operation and comes with all the necessary legal documents.

• Sipërfaqe totale: 128 m²
• Sipërfaqe e brendshme: 128 m²
• Tualetet: 2
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, na kontaktoni!
For more information or to schedule a visit, contact us!

Cel. : +355 68 201 9418