Durres, shitet apartament ne plazh 1+1+Ballkon Kati 2, 62 m² 205.000 € (Turquoise Marina Rezidence, Hamallaj)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Turquoise Marina Rezidence, Hamallaj
- Tipi
- apartament ne plazh
- Siperfaqja m²
- 62 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 205000 €
SHITET APARTAMENT LUKSOZ – TURQUOISE MARINA,HAMALLAJ
Turquoise Marina – Një nga rezidencat më ekskluzive dhe të kërkuara në bregdetin shqiptar
Çmimi: 205,000 €
Ofrohet për shitje vilë elegante në kompleksin prestigjioz **Turquoise Marina**, një destinacion premium që kombinon luksin, komoditetin dhe një stil jetese unik pranë detit dhe marinës. Një pronë ideale për ata që kërkojnë qetësi, privatësi dhe një investim me vlerë të lartë.
Detaje mbi pronën:
Sipërfaqe ndërtimi: 62 m²
Kati 2
1 Dhomë gjumi
Sallon modern dhe komod
Kuzhinë e pajisur me stil bashkëkohor
1 Tualet
Ballkon me atmosferë relaksuese
Avantazhet e kompleksit Turquoise Marina:
Siguri 24/7 dhe administrim premium
Plazh privat dhe marinë për jahte
Pishina, bare dhe restorante
Shërbime hotelerie dhe ambiente relaksi
Qendra sportive dhe argëtuese
Infrastrukturë moderne dhe standard i lartë jetese
Akses i lehtë nga Tirana dhe Aeroporti Ndërkombëtar i Rinasit
Kjo vilë është zgjedhja perfekte për:
Pushime luksoze pranë detit
Investim me potencial të lartë kthimi
Një mënyrë jetese ekskluzive në një nga zonat më të bukura të bregdetit shqiptar
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni ne 0698868169
#TurquoiseMarina #ShitetVile #VileNeShitje #PronaLuksoze #BregdetiShqiptar #Hamallaj #Durres #InvestimNeDet #LuxuryLiving #RealEstateAlbania #VileMeDet #PronaPremium #AlbaniaRealEstate #HomeForSale
Cel. : 0698868169
#TurquoiseMarina #ShitetVile #VileNeShitje #PronaLuksoze #BregdetiShqiptar #Hamallaj #Durres #InvestimNeDet #LuxuryLiving #RealEstateAlbania #VileMeDet #PronaPremium #AlbaniaRealEstate #HomeForSale
Cel. : 0698868169
Location information