Durres, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 1, 66 m² 250.000 € (Vala Mar, Hamallaj)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Vala Mar, Hamallaj
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 66 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 250000 €
Në kompleksin Vala Mar Residence, Hamallaj, shitet apartament komod 1+1, i mobiluar me kujdes dhe gati për banim ose investim.
Sipërfaqe bruto: 66 m²
Sipërfaqe neto: 55 m²
Oborr privat: 60 m² – perfekt për momente relaksi, BBQ apo ambient lojërash për fëmijë
2 poste parkimi të përfshira në çmim
Apartamenti ndodhet në një nga rezidencat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, i rrethuar nga gjelbërim dhe vetëm pak minuta larg detit.
Organizimi funksional, mobilimi modern dhe qetësia që ofron zona, e bëjnë këtë pronë zgjedhjen ideale për banim familjar, shtëpi pushimi ose investim me qira afatshkurtër.
Mos e humbni mundësinë për të pasur një pronë në një nga zonat më elitare të bregdetit!
125457
Cel. : 0684031303
Apartamenti ndodhet në një nga rezidencat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, i rrethuar nga gjelbërim dhe vetëm pak minuta larg detit.
Organizimi funksional, mobilimi modern dhe qetësia që ofron zona, e bëjnë këtë pronë zgjedhjen ideale për banim familjar, shtëpi pushimi ose investim me qira afatshkurtër.
Mos e humbni mundësinë për të pasur një pronë në një nga zonat më elitare të bregdetit!
125457
Cel. : 0684031303
Contact WhatsApp
Location information