• Durres, Shiten paisje per zyre kardiologjie. 1Eko, 3 EKG, tavoline zyre, rafti, krevat, dhe aksesoret e paisjeve 2.000 Euro

Shiten paisje per zyre kardiologjie. 1Eko, 3 EKG, tavoline zyre, rafti, krevat, dhe aksesoret e paisjeve. Shiten per arsye mosperdorimi.

Cel. : 0692154885
 


WhatsApp
Back
Top