• Durres, shes Pantallona me shume xhepa tip cargo camouflage ushtarake te firmes WEST COAST CHOPPERS 100 €

Durres
Cmimi Euro
100
NDOSHTA PANTALLONA MË TË MIRA CARGO QË KA PRODHUAR NDONJËHERË KOMPANIA E WEST COAST CHOPPERS.
Jo krejtësisht e papritur, West Coast Choppers është një markë nga Shtetet e Bashkuara. Ose, më konkretisht, nga Austin, Teksas.Jane rroba MC me qëndrimin e duhur – disi të ngjashme me gjërat që shihni në Sons of Anarchy!

PANTALLONA VIJNE ME ZINXHIR YKK, 2 XHEPA ANËSORË ME XHEPA MË TË VOGËL DHE KOPSA PËR T’U MBYLLUR DHE SHTRENGUES-RREGULLUES MADHËSIE TEK BELI PËR TË PËRSHTATUR MADHËSINË E DUHUR.
PANTALLONA ME NGJYRË KAMUFLAGE VINTAGE WOODLAND JANË TË PËRBËRA NGA 97% PAMBUKU DHE 3% SPANDEKS PËR TI DHENE MË SHUMË KOMODITET DHE REHATI GJATË VESHJES.
KA NJË ETIKETË ME MARKËN WEST COAST CHOPPERS NË XHEPIN E MAJTË KURSE NË XHEPIN ANËSOR TË DJATHTË KA TË QËNDISUR LOGON E IKONËS TË RROBAVE TË PUNËS JESSE JAMES.
SIPËR XHEPIT TË PASËM TË DJATHTAS KA NJË ETIKETË TË ENDUR ME NJË LOGO TË KOMPANISE WCC.
PANTALLONA JANË IDEALË PËR VOZITJE NE MOTORR OSE NE PERDITSHMERI.

Jo krejtësisht e papritur, West Coast Choppers është një markë nga Shtetet e Bashkuara. Ose, më konkretisht, nga Austin, Teksas. Ata prodhojnë rroba MC me qëndrimin e duhur – disi të ngjashme me gjërat që shihni në Sons of Anarchy!

Eshtë një model i njohur për të gjithë ata që pëlqejnë veshjet ushtarake, pasi është përdorur nga Ushtria Amerikane që nga fillimi i viteve ’70.

Pjesa e brendshme është e veshur me saten të butë pambuku për të qenë sa më të rehatshme të jetë e mundur.
Karakteristikat:
– 100% pambuk.
– Rreshtim i butë i brendshëm.
– Bel i rregullueshëm.
– 2 xhepa përpara, 2 xhepa mbrapa dhe 2 xhepa anësorë.

Udhëzues Kujdesi
Lani në lavatriçe me ujë të ftohtë me ngjyra të ngjashme dhe një detergjent të butë. Shmangni zbardhuesin për të ruajtur ngjyrën.
Thajeni në tharëse në temperaturë të ulët ose në ajër për rezultate optimale.
Hekuroseni në temperaturë të ulët deri në mesatare nëse është e nevojshme.

Back