• Durres, OKAZION!!!! LINJE prodhimi MAKINERI LETRE DUARSH V FOLD ne shitje

Durres
Cmimi Euro
1500
Shesim KOMPLET linja e makinere KONVERTIMI PESHQIRE letre (Duarsh V fold PA LAMINACION (pa ngjitje me kolle ) + share vertikale per prerjen +makneri paketimi ne gjendje pune aktualisht ,
shiten per arsye te blerjes se makineri me te medha dhe automatike SHITEN TE GJITHA BASHKE : 15000 Euro i PADISKUTUESHEM ,
jane gjendje pune me sherbime te bera gjithmone nga mirembajtja e kompanise
Makinerte shiten me fature tatimore pasi jabe be emer te kompanise .

MaKINERITE jane ne gjendje shume te mire teknike si te reja fale mirembajtjes dhe kujdesit periodike dhe eksperiences sone ,
dhe keshillohet si nje mundesi ideale per biznes te mire dhe te sigurte pasi ka kosto te ulet operimi si dhe max me 1- 2 persona ben shfrytezimin e tyre ne menyre efikase .

Brenda cmimit ofrojme konsulence sa here te kete nevoje , apo dhe mundesi asistence teknike
dhe pjese kembimi ne kosto si dhe informacion apo trajnim te punonjesit tuaj per periudhen qe do kete nevoje , sigurimin e lendes se pare apo lendeve ndihmese ,

Te na kontaktojne vetem persona qe kane deshire dhe potencialin e duhur per te bere kete biznes

PER CDO INFO NA KONTAKTONI ne email manager@mari.al
ose whtas up 00355692045909
 


Contact WhatsApp
Back
Top