Durres, ofroj vend pune Pastiçier
- Durres
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Hoteleri
- Gjuha
-
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Përshkrimi
Hotel “Adriatik” është një rezort me pesë yje i vendosur vetëm disa hapa larg bregut të detit Adriatik në Durrës. Jemi lider të turizmit shqiptar. Është një hotel i ndërtuar që në vitin 1957, i rinovuar tërësisht në pranverën e 2017 dhe i përbërë nga 70 dhoma komode. Qëllimi ynë është shërbimi sa më cilësor ndaj klientit në mënyrë të tillë që asnjë klient të mos largohet i pakënaqur nga rezorti ynë. Për t’ia arritur kësaj kemi nevojë për staf të përgatitur, me eksperiencë dhe të përkushtuar.
Bashkoju dhe ti stafit ambicioz të hotel Adriatikut.
PASTIÇIER
Detyrat:
Kërkesa të përgjithsme:
Kualifikimi:
Nëse dëshironi të bëheni pjesë e stafit të hotel “Adriatik” dërgoni një cv me foto në adresën e email: humanresources@adriatikhotel.com
Ose paraqituni personalisht në hotel, ku në recepsion do gjeni një formular aplikimi që mund ta plotësoni;
Ose shkarkoni online formularin e aplikimit për punë.
Aplikantët që përmbushin kërkesat tona bazë do të njoftohen për zhvillimin e intervistës së punës.
Duke ju falenderuar për aplikimin tuaj!
Për më shumë informacion mbi hotel Adriatik vizitoni faqen: www. Adriatikhotel.com
Hotel “Adriatik” është një rezort me pesë yje i vendosur vetëm disa hapa larg bregut të detit Adriatik në Durrës. Jemi lider të turizmit shqiptar. Është një hotel i ndërtuar që në vitin 1957, i rinovuar tërësisht në pranverën e 2017 dhe i përbërë nga 70 dhoma komode. Qëllimi ynë është shërbimi sa më cilësor ndaj klientit në mënyrë të tillë që asnjë klient të mos largohet i pakënaqur nga rezorti ynë. Për t’ia arritur kësaj kemi nevojë për staf të përgatitur, me eksperiencë dhe të përkushtuar.
Bashkoju dhe ti stafit ambicioz të hotel Adriatikut.
PASTIÇIER
Detyrat:
- Të përgatisë ëmbëlsirat si ato tradicionale shqiptare, ashtu edhe ato internacionale.
- Të përgatisë akullore të ndryshme.
- Të ketë njohuri nga brumrat.
Kërkesa të përgjithsme:
- Të jetë i motivuar.
- I gatshëm të punojë në grup.
- I gatshëm të punojë me turne.
Kualifikimi:
- Gjuhë e huaj avantazh
- Eksperiencë e mëparshme të paktën 3 vjeçare.
- Mosha mbi 23 vjeç e preferueshme.
Nëse dëshironi të bëheni pjesë e stafit të hotel “Adriatik” dërgoni një cv me foto në adresën e email: humanresources@adriatikhotel.com
Ose paraqituni personalisht në hotel, ku në recepsion do gjeni një formular aplikimi që mund ta plotësoni;
Ose shkarkoni online formularin e aplikimit për punë.
Aplikantët që përmbushin kërkesat tona bazë do të njoftohen për zhvillimin e intervistës së punës.
Duke ju falenderuar për aplikimin tuaj!
Për më shumë informacion mbi hotel Adriatik vizitoni faqen: www. Adriatikhotel.com
Attachments
Apply WhatsApp