• Durres, ofroj Shërbime për brava, doreza, dyer dhe dritare në Durrës.

Durres

Shërbime për brava, doreza, dyer dhe dritare në Durrës.​

E gjithë puna jonë është plotësisht cilësore dhe 100% e garantuar. Ne ju ndihmojmë që prona juaj të jetë gjithmonë e sigurtë nga hajdutët dhe keqbërësit. Ofrojmë shërbime të ndryshme si ndërrim bravash ose dorezash, riparim dhe hapje të dyerve.

Disa nga shërbimet që ne ofrojmë:​

Ndërrim brave ose përmirësim i livelit të sigurisë​

Ne ofrojmë ndërrim bravash për të gjitha buxhetet dhe për të gjitha nevojat e klientëve. Nëse mendoni se siguria aktuale e bravës të derës ose të dritareve nuk është e kënaqshme dhe do të ndiheshit më të sigurt me një bravë kundër këputjes dhe kundër çpimit me trapan, ekspertët tanë profesionistë mund t'ju ndihmojnë menjëherë.

Instalim brave të re​

Nëse sapo jeni trasferuar në shtëpinë tuaj, zyrën apo në ambjentet e reja të biznesit, gjëja e parë që duhet të mendoni është të ndryshoni bravat e dyerve. Ekspertët tanë të kualifikuar mund t'ju ofrojnë informacionet më të fundit në lidhje me sistemet e sigurisë.

Dryna dhe lloza​

Bravat e dyerve nuk janë të vetmet që mund t'ju vënë në një situatë të papërshtatshme. Edhe drynat mund t'ju bëjnë gjërat të vështira dhe të pasigurta. Stafi ynë i bravandreqës mund t'ju ofrojë të gjitha llojet e drynave, nga ato standarde dhe të sigurisë sl lartë deri tek drynat pa çelës. Gjithashtu mundet edhe t'ju këshillojë të zgjidhni modelin e llozit më të përshtatshëm.

Riparim dhe mirëmbajtje UPVC​

Dyert dhe dritaret në UPVC janë të bukura, të sigurta dhe një mënyrë e shkëlqyer për të patur një izolim të mirë nga zhurmat. Por nëse prishen dhe ngeleni të mbyllur brenda, do ta keni të vështirë të gjeni një rrugëdalje, për këtë arsye mirëmbajtja dhe riparimi janë shumë të domosdoshëm.

Cel. : +355684166067

WhatsApp
Back