• Durres, ofrohet vend pune Ndihmese kuzhiniere - 700 Euro

Durres
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Kuzhinier/e & ndihmes
Eksperienca
vetem me eksperience
Vend pune vakant ne pozicionin Ndihmese Kuzhiniere per restorant me menu tradicionale me dhe pa eksperience

Ofrohet :
• Orar full time - 6 deri 8 ore me 2 turne.
• Kompesimin e shpenzimeve te transportit.
• Pagese e kenaqeshme.
• Pagese per oret shtese.
• Pushime.

📞 Aplikimet te dergohen ne +355 67 200 3377


Cel. : +35567203377
 


WhatsApp
Back
Top