• Dhermi - Palase, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 2, 94 m² 261.912 € (Palase)

Dhermi - Palase
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
94 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
261912
Shitet apartament 2+1 me pamje të mrekullueshme nga deti në Santorini 2, Dhërmi

Në një nga zonat më të bukura dhe më të kërkuara të rivierës shqiptare, në Dhërmi, ju prezantojmë këtë mundësi të rrallë për të zotëruar një apartament të ri, komod dhe me pamje mahnitëse nga deti Jon. Apartamenti ndodhet në kompleksin “Santorini 2”, një rezidencë e re dhe moderne që ofron një stil jetese të veçantë, mes relaksit të natyrës dhe luksit bashkëkohor.

Karakteristikat kryesore të apartamentit:

Tipologjia: 2+1 (dy dhoma gjumi, një sallon me kuzhinë të përbashkët)

Sipërfaqe totale: 93.54 m²

Sipërfaqe neto: 79.27 m²

Kati: i 2-të

Statusi: Në ndërtim

Pamje: Pamje panoramike nga deti dhe natyra përreth

Çmimi super okazion: vetëm 2800€/m²

Ky apartament është projektuar për të ofruar maksimalisht ndriçim natyral, hapësira të mirëorganizuara dhe një ambient që të fton të relaksohesh në çdo moment të ditës. Ballkoni i bollshëm dhe dritaret e mëdha të japin një ndjesi unike hapësire dhe ju lejojnë të shijoni pamjen e pakrahasueshme të detit dhe të perëndimeve të diellit mbi Jon.

Kompleksi "Santorini 2" ofron:

Arkitekturë moderne me elementë mesdhetarë

Cilësi të lartë ndërtimi dhe përfundime premium

Ambient të gjelbëruar dhe zona pushimi

Siguri dhe privatësi maksimale

Shkallë dhe ashensor modern

Akses të shpejtë në plazhet më të bukura të Dhërmiut

Pse të zgjidhni këtë apartament?

Vendndodhje elitare: Dhërmiu është ndër destinacionet më të kërkuara turistike, duke ju garantuar një investim të sigurt për të ardhmen dhe një stil jete cilësor pranë detit kristal.

Pamje që të lë pa frymë: Pamja e detit Jon dhe natyra përreth ofrojnë qetësi dhe relaks të përditshëm.

Çmim unik në treg: 2800€/m² është një çmim fantastik për një apartament në këtë zonë dhe në këtë kompleks cilësor.

Potencial i lartë investimi: Ideal për përdorim personal, por edhe për investim duke e dhënë me qira sezonale, me një kthim shumë të mirë në investim.

Nëse jeni duke kërkuar një shtëpi të dytë për pushime, një investim të mençur në bregdet, ose thjesht një strehë ku mund të shijoni jetën larg zhurmës së qytetit, ky apartament është zgjedhja perfekte!

Mos e humbisni këtë mundësi të artë!

Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni.

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back