• Dëshironi të fitoni para duke shpërndarë porosi, në orarin që preferoni?

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Qender
Tipi
  1. part time
  2. part time mbasdite
  3. part time fundjave
  4. remote | smartworking nga shtepia
  5. Freelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
  1. Korrier | Shperndares
  2. Motorrist | shperndares porosish
  3. Punetor | Ndihmesa
Eksperienca
me dhe pa eksperience


Glovo, një kompani ndërkombëtare që operon në 25 vende, mbërrin në Tiranë!
Dëshironi të fitoni para duke shpërndarë porosi, në orarin që preferoni?

Aplikoni në Glovo këtu: couriers.glovoapp.com
 


Apply
Back
Top