Imp

  • Behu Specialist i burimeve njerezore dhe punesohu ne kompanite me prestigjoze! CMIMI 50 EURO!!!!

Behu Specialist i burimeve njerezore dhe punesohu ne kompanite me prestigjoze! CMIMI 50 EURO!!!!

🗓️ 3 Qershor
⏰ Ora 18:00
📍 Hotel Mondial

CMIMI 50 EURO + CERTIFIKATE PJESEMARRJE FALAS

Trajnim 100% praktik i dedikuar punedhensve dhe punemarresve✅


Temat që do të trajtohen:👇🏻
-Cv, letra e motivimit
-Menyra e prezantimit ne kompani
-Rekrutimi i stafit dhe selektimi
-Pershkrimi i punes
-Percaktimi i pages ne varesi te profilit dhe kandidatit
-Menyra e trajnimit stafit
-Vleresimi i performances
-Kontrata e punes dhe dokumentacioni
-Niveli i tregut te punes
-Kerkesa per fuqi punetore
-Profesionet me te paguara
-Problematikat e hasura ne lidhje me punesimin
-Arsyet pse kandidatet zgjedhin Agjensite e Punesimit
-Informim rreth pozicioneve vakante per nje punesim te menjehershem dhe te mirepaguar

Kush mund te marre pjese⁉️

1️⃣Çdo student/individ që është i interesuar ta prezantojë veten sa më mirë në një intervistë pune dhe të njihet me hapat drejt pëzgjedhjes së punës së dëshiruar.
2️⃣Çdo student që kërkon përforcim njohurish dhe punësim në departamentin e Burimeve njerëzore.
3️⃣Cdo individ që eshtë ne maredhenie pune, dhe do te njihet me anen praktike te mirefunksionimit te kompanise ne departamentin e Burimeve Njerezore.

Pagesa per Vetem 50 EURO
Në fund të masterclass të gjithë pjesmarrësit do të pajisen me certefikate pjesmarrje #Falas!

Për më shumë kontaktoni:
📲+355698240640✔
 


Contact WhatsApp
Back
Top