• Avokat ne Tirane, Ofroj "Konsulence dhe perfaqesim ne gjyq",i specializuar ne fushen e demshperblimeve ne lidhje me aksidentet rrugore dhe ato ne pune

Tirane
Avokatet e Studio Legale Muja & Associati, kane mbaruar studimet e larta ne Itali, dhe ushtrojne profesionin e avokatit ne Shqiperi dhe Itali.

Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet.
Zyra eshte e specializuar ne asistenze dhe perfaqesim ligjor per demshperblim demi ne rast aksidenti.
Shërbimet Ligjore përfshijnë:
Perfaqesim ne Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale
Perfaqesim per zgjidhje martese, ne Shqiperi dhe ne Bashkimin Europian, terheqje dokumentacioni per Nulla Osta Al Matrimonio.
Përfaqësim per Biznese, Firma Private në kontestat gjygjësor.
Mbrojtje per persona në procedurën penale.
Demshperblim dhe trajtim demi ne rast aksidenti, edhe me pasoje vdekjen, brenda dhe jashte vendit.(Itali, Greqi, Zvicer, France).

Tek ne mund të mbeshteteni në kompetencë,privatesi,gadishmëri për kryerjen e menjëhershme të nevojave tuaja urgjente.
Per çdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.

E-mail: info@studiolegalemuja.com
web: www.studiolegalemuja.com

Adresa: Bllok, Rr: "Brigada VIII", Pall.Teknoprojekt, Shk.1 ,Kati 4, Ap. 24,Tirane - Albania.

Cel : +355674081822

Cel
: +393494600909

TEL: +35544523032
 


Contact WhatsApp
Back
Top