• Apartamente me qera ditore prane qendres se Tiranes.

attachment.php


Jepen apartamente me qera ditore në Tiranë, pranë qëndrës.
Ambientet jane komode, me mobilje moderne dhe te pajisura me te gjitha kushtet e nevojshme; kondicioner, televizor, internet, etj.

Cmimet variojne 4500 - 8200 lek/nata ose 36 - 67 euro/nata.

Per me shume informacion ose rezervime:

Tel +355 69 880 1181
Instagram: @choosebalkans
Facebook: Choose Balkans
Website: www.choosebalkans.com

Cel. : +35569 880 1181
 


WhatsApp
Back
Top