Apartament 1+1 në shitje pranë TEG, në një rezidencë të re banimi.
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 79 m²
- Nr dhoma
- 1+1
Apartament 1+1 në shitje pranë TEG, në një rezidencë të re banimi.
Në zonën e Mjull-Bathores, në jug të Tiranës dhe shumë pranë TEG, ky apartament është pjesë e një rezidence të re banimi, të konceptuar për një stil jetese më të qetë, modern dhe familjar.
Apartamenti ka sipërfaqe totale 78.97 m², nga të cilat 10.98 m² sipërfaqe e përbashkët, dhe ndodhet aktualisht në fazën e shtrimit të pllakave.
Zona ofron akses të shpejtë me Tiranën, afërsi me shërbime, qendra tregtare dhe një ambient më të gjelbëruar, duke e bërë këtë pronë të përshtatshme si për banim, ashtu edhe për investim.
Çmimi: 2100 €/m², i diskutueshëm.
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, na kontaktoni: +355673030308
Cel. : +355673030308
Në zonën e Mjull-Bathores, në jug të Tiranës dhe shumë pranë TEG, ky apartament është pjesë e një rezidence të re banimi, të konceptuar për një stil jetese më të qetë, modern dhe familjar.
Apartamenti ka sipërfaqe totale 78.97 m², nga të cilat 10.98 m² sipërfaqe e përbashkët, dhe ndodhet aktualisht në fazën e shtrimit të pllakave.
Zona ofron akses të shpejtë me Tiranën, afërsi me shërbime, qendra tregtare dhe një ambient më të gjelbëruar, duke e bërë këtë pronë të përshtatshme si për banim, ashtu edhe për investim.
Çmimi: 2100 €/m², i diskutueshëm.
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, na kontaktoni: +355673030308
Cel. : +355673030308
Contact WhatsApp
Location information