• AL, Tiranë ofroj konstruksione metalike

lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

LINDAB ofron konstruksione metalike te importuar nga eksperienca Suedeze, ose te prodhuar ne Tirane. Sisteme dhe mundesi te ndryshem zgjedhje.

Tel. : +355 (0)4 200 650

Cel. : +355 (0)68 20 69 633
 
Back
Top