• Agjente shitjesh online (ne zyrat e kompanise) (vajze)-PAGA baze + BONUSE qe e cojne ne total mbi 50'000 lek

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Tipi
  1. me orar te plote
  2. turni II
  3. turni III (i nates)
Fusha | Profili i punes
  1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
✅Cfarë ofrojmë ne:
- Mundësinë për të punuar në orarin më të përshtatshëm për ju.
Oraret jane Turni 1 (8-13:00) ,Turni 2 (13:00-18:00) , Turni 3 (18:00-24:00)
- Mundësi për rritje ekonomike.
- Mundësi për rritje profesionale.
- Grup pune mbështetes dhe motivues.
-PAGA baze + BONUSE qe e cojne ne total mbi 50'000 lek

✅Cfare kërkojmë ne:
- Duhet të jetë dinamike.
- Të ketë aftësi të mira komunikimi.
- Të ketë njohuri të mira në të shkruarit të gjuhes Shqipe.
Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al ose watsup : 00355676323466
Suksese!

Show Roomi : Sheshi Willson, Tirane.
 


Apply WhatsApp
Back
Top