• Agjent (menaxher shitjesh )

Kompania primare italiane, pjesë e një grupi lider europian në prodhimin,
logjistikën dhe shpërndarjen e produkteve të ndërtimit, kërkon një agjent shitjesh për tregun shqiptar.

Kandidati ideal preferohet te jete me banim ne Tirane dhe zonat perreth,
te kete eksperience ne shitjen e produkteve (eksperienca ne ndertim konsiderohet plus),
te kete nje makine,
te flase anglisht (njohuria e gjuhes italiane konsiderohet plus),
eshte person dinamik dhe i orientuar. drejt arritjes së objektivave dhe është në gjendje të vlerësojë çmimin e produktit.

Fitimet do të jenë në përpjesëtim me përvojën dhe arritjen e objektivave të caktuara.
Personat që janë konkretisht të interesuar për këtë njoftim mund të dërgojnë CV-në e tyre (në anglisht ose italisht)
në adresën: info@skemi-italia.com

Cel. : 0699481681
 


Apply WhatsApp
Back
Top